Suport për blerje !
Ofertë!

491268 – Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2″ 18.0-EC C (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 31,250 L.Çmimi i tanishëm është: 27,900 L.

-11%

Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2″ 18.0-EC C (vetem trup)

491268 - Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2" 18.0-EC C (vetem trup) 31,250 L Çmimi origjinal qe: 31,250 L.27,900 LÇmimi i tanishëm është: 27,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete dadicekesh me bateri IW 1/2″ 18.0-EC C (vetem trup)