Shporta

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Deri 50% ULJE

Kategoritë
Ofertat e Javës

Super Ofertë !


Gjenerator dinamo me benzine + 2 Shkundese ulliri
Gold Carbon me koke karboni!
Gjenerator dinamo me benzine
Me motor Loncin 12 V per
shkundesen e ullirit
Fuqia: 196 cc
Fuqia e motorit: 6.5 Hp
Voltazhi: 3×12 V per 3 perdorues
Shkundese ulliri
– Gold Carbon
– me koke karboni
– Gjatesia: 2.4 m
– Kabulli: 15 m 2×3 mm
– Voltazhi: 12 V / 24
Brandet tona

Ne kemi zgjedhur firmat më të mira që tju sigurojmë cilësinë më të mirë. Nuk mund të kete kompromis ne lidhje me materialin dhe performancën e artikujve që kemi zgjedhur.