Suport për blerje !
Ofertë!

439665 – Matrapik universal SDS-max 1050W / CHE 5-40 SDS -MAX 230/CEE

Çmimi origjinal qe: 76,840 L.Çmimi i tanishëm është: 56,500 L.

-26%

Matrapik universal SDS-max 1050W / CHE 5-40 SDS -MAX 230/CEE

439665 - Matrapik universal SDS-max 1050W / CHE 5-40 SDS -MAX 230/CEE 76,840 L Çmimi origjinal qe: 76,840 L.56,500 LÇmimi i tanishëm është: 56,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik universal SDS-max 1050W / CHE 5-40 SDS -MAX 230/CEE