Pistolete Dadiçekesh me bateri 36V / 18V 3/4” 1800 Nm (vetem trup)

Pistolete Dadiçekesh me bateri 36V / 18V 3/4” 1800 Nm (vetem trup)

39,500 L

Brand:HIKOKI

Pistolete Dadiçekesh me bateri 36V / 18V 3/4” 1800 Nm (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete Dadiçekesh me bateri 36V / 18V 3/4” 1800 Nm (vetem trup)