Suport për blerje !
Ofertë!

471208 – Set Aspirator VCE44LAC – 1400 W, depozite 42 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465690)

Çmimi origjinal qe: 99,450 L.Çmimi i tanishëm është: 85,000 L.

-15%

Set Aspirator VCE44LAC – 1400 W, depozite 42 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465690)

471208 - Set Aspirator VCE44LAC - 1400 W, depozite 42 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465690) 99,450 L Çmimi origjinal qe: 99,450 L.85,000 LÇmimi i tanishëm është: 85,000 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Aspirator VCE44LAC – 1400 W, depozite 42 Lt + 5 filtra FS-F + Valixhe plastike L-(465690)