Shporta

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

10% ULJE

Mos humbni disa artikuj speciale me çmime speciale.
Koha është e limituar!

Me kodin: TETORI GJERMAN
Artikujt më të shitur

Oferta e javës!

CIDLI20608 Trapan me goditje 20 V
me 2 bateri 2.0 Ah Momenti rrotullimit: 60 Nm

rfegf
Oferta Nr 1

Brand-et që disponojmë

Ne kemi zgjedhur firmat më të mira që tju sigurojmë cilësinë më të mirë. Nuk mund të kete kompromis ne lidhje me materialin dhe performancën e artikujve që kemi zgjedhur.