Suport për blerje !
Ofertë!

445894 – Bateri Lithium Flex 18V/5.0 Ah

Çmimi origjinal qe: 19,240 L.Çmimi i tanishëm është: 15,900 L.

-17%

Bateri Lithium Flex 18V/5.0 Ah

445894 - Bateri Lithium Flex 18V/5.0 Ah 19,240 L Çmimi origjinal qe: 19,240 L.15,900 LÇmimi i tanishëm është: 15,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Bateri Lithium Flex 18V/5.0 Ah