Suport për blerje !

5031-20 – Korrese Bari Elektrike PowerMax 1100 W / 32 cm

14,500 L

Korrese Bari Elektrike PowerMax 1100 W / 32 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
5031-20 - Korrese Bari Elektrike PowerMax 1100 W / 32 cm 14,500 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese Bari Elektrike PowerMax 1100 W / 32 cm