Suport për blerje !
Ofertë!

293380064/A14 – Korrese bari elektrike ALPINA BL380E, 1400 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm

Çmimi origjinal qe: 16,740 L.Çmimi i tanishëm është: 13,500 L.

-19%

293380064/A14 – Korrese bari elektrike ALPINA BL380E, 1400 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm

293380064/A14 - Korrese bari elektrike ALPINA BL380E, 1400 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm 16,740 L Çmimi origjinal qe: 16,740 L.13,500 LÇmimi i tanishëm është: 13,500 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

293380064/A14 – Korrese bari elektrike ALPINA BL380E, 1400 W, koshi 40 L, gjeresi prerje : 38 cm