Suport për blerje !
Ofertë!

DH26PC2-WSZ – Matrapik SDS-Plus me dalte Fuqia 830 W , 2.9 J

Çmimi origjinal qe: 18,900 L.Çmimi i tanishëm është: 15,000 L.

-21%

DH26PC2-WSZ

Matrapik SDS-Plus

me dalte

Fuqia 830 W ,

2.9 J

DH26PC2-WSZ - Matrapik SDS-Plus me dalte Fuqia 830 W , 2.9 J 18,900 L Çmimi origjinal qe: 18,900 L.15,000 LÇmimi i tanishëm është: 15,000 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

DH26PC2-WSZ – Matrapik SDS-Plus

me dalte

Fuqia 830 W , 2.9 J