Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Sezoni i kopshtarisë

Në mënyrë që të jeni sa më të përgatitur për kopshtin kemi disa këshilla dhe ide për ju.

Baza për përgatitjen e duhur të kopshtit tuaj është plehërimi. Për këtë ju duhen suplementet dhe pajisjet e duhura.

Kujdesi ndaj kopshtit kërkon plehërim, kositje dhe mbi të gjitha shumë kohë. Korrëset të barit e bëjnë këtë punë shumë më të thjeshtë. Prandaj në varësi të kopshtit, lulishtes, baçes suaj apo çdo hapësire tjetër, shumëllojshmëria e korrëseve të barit vjen për ju në modelet me bateri, benzinë dhe elektrike.  Korrësja e barit është zgjidhja ideale për kopshtarët dhe personat e apasionuar pas kopshtit të cilët kërkojnë rezultate të shkëlqyera.

Me ngrohjen e temperaturave puna në kopsht bëhet akoma më impenjuese prandaj dorezat, këpucët, lopatat, mbjellësit janë një domosdoshmëri në punët e larmishme që kërkon mirëmbajtja e kopshtit. Për t’ju ardhur në ndihmë, hidhini një sy produkteve të vogla të dorës.

Mos harroni, gërshërët, krasitëset e ligustrave, sharrat e krasijeve të cilat do ju ndihmojnë të realizoni vizionin tuaj të kopshtit perfekt. Mjafton t’i keni të qarta rezultatet që doni të arrini, ne ju ofrojmë të gjitha nga produktet më të thjeshtat e deri te ato më inovativet.

Proces shumë i rëndësishëm është ujitja, kullimi dhe furnizimi me ujë. Për këtë arsye, pompat e ujit janë zgjidhje efiçente për ujitjen e zonave tuaja të gjelbërta apo kullimin dhe nxjerrjen e ujit.

Gama e produkteve GARDENA  të karrocave të uji të pajisura me tub dhe rakorderi apo dhe karrukull uji automatike për ta bërë eksperiencën në kopësht më të bukur!

Mjetet me bateri po gjejnë gjithnjë e më tepër përdorim falë komoditetit që ofrojnë. Kabullin e veglave elektrike nuk do e keni më nëpër këmbë falë këtij inovacioni. Çfarë është dhe më e rëndësishmja: mjafton të keni një bateri dhe mund ta përdorni për të gjitha mjetet e tjera të së njëjtës markë.

 

 

 

BAUMARKET