Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Korrësi Robotik

Jeni lodhur nga orët e zgjatura që shpenzoni duke u kujdesur për kopshtin, në vend që të relaksoheni dhe ta shijoni kohën e lire në të?

Korrësit Robotik Gardena janë zgjidhja perfekte për këdo që ëndërron një kopësht perfekt pa u dashur shumë mund. Me teknologjinë e avancuar, Korrësit Robotik të GARDENËS mund të arrijnë të punojnë edhe në kopshtet më komplekse, duke ju siguruar prerje preçise çdo herë.

Lëreni mirëmbajtjen e kopshtit tuaj në duar të sigurta me Korrësin Robotik GARDENA!

Nga nevoja për tu kujdesur çdo ditë

Bari rritet në mënyrë të vazhdueshme sidomos në ditët me shi

…në kopshtin perfekt gjithë kohës.

Mos u shqetësoni! Kopshti juaj do të jetë gjithmonë perfekt me SILENO i cili punon çdo ditë.

Ju do jeni krenar për pamjen e kopshtit tuaj!

 Nga pamja e rrëmujshme vetëm pas disa ditësh

Bari rritet shpejt sidomos kur ujitet apo kur bie shi.

…në pamje perfekte gjithmonë.

Kujdesi i vazhdueshëm i SILENOS shmang nevojën e hedhjes së mbetjeve të barit.

Nuk keni më nevojë të korrni barin vetë cdo javë.

Të shpenzosh orë të tëra në kositjen e lëndinës, të grumbullosh copat e barit dhe të rregullosh gjërat mund të bëhen shumë të lodhshme.

Sileno e bën punën për ju çdo ditë.

SILENO mirëmban vazhdimisht oborrin tuaj. Prerjet e vogla të barit përdoren maksimalisht, kështu që nuk ka nevojë për plehërim kimik.

Bezdi ndaj zhurmës?

Mos harroni kufjet!

…më i qeti rreth jush.

Komshiu juaj nuk do e vë re që SILENO po punon në kopshtin tuaj.

Nga nevoja për kohë

Keni menduar çfarë tjetër të bëni gjatë fundjavës tuaj?

…duke shijuar kohën e lirë.

Shijoni kohën e lirë ndërkohë që SILENO bën të gjithë punën.

 

BAUMARKET