Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Karriera në Baumarket

Tregu i punës

Jeni në kërkim të një punë? Bashkohuni me ekipin tonë dhe aplikoni sot! Këtu do të gjeni vendet vakante aktuale.

Iniciativa e aplikimit

Aseti më i rëndësishëm për BAUMARKET janë punonjësit. Nëse nuk keni gjetur një pozicion të përshtatshëm për ju në ofertat tona të punës në faqen tonë të karrierës, merrni iniciativën dhe na bindni me angazhimin dhe kualifikimet tuaja. Ju lutemi, na dërgoni CV tuaj të aplikimit në adresën tone te emailit info@baumarket.al.  Mirëpresim aplikimin tuaj.

BAUMARKET si punëdhënës

Ndihesh mirë në këtë ekip. Përjetoni botën e punës që ju pret në BAUMARKET.

Mëso më shumë

Mundësi për tu bërë pjesë e  BAUMARKET

Nëse jeni një profesionist i ri ose një specialist me përvojë – vendosni themelet për karrierën tuaj.

Mëso më shumë

Praktika profesionale në BAUMARKET

Praktika profesionale për të zhvilluar aftësitë teknike, kulturën e punës për te gjithë studentët e sapo diplomuar.

Mëso më shumë

BAUMARKET