Suport për blerje !

Sharre hekuri me bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina (vetem trup)

49,500 L

Sharre hekuri me bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Sharre hekuri me bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina (vetem trup) 49,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre hekuri me bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina (vetem trup)