Suport për blerje !
Ofertë!

033390 – Shkalle Alumini me kombinim CORDA 3X9

Çmimi origjinal qe: 27,000 L.Çmimi i tanishëm është: 22,500 L.

-17%

Shkalle Alumini me kombinim CORDA 3X9

033390 - Shkalle Alumini me kombinim CORDA 3X9 27,000 L Çmimi origjinal qe: 27,000 L.22,500 LÇmimi i tanishëm është: 22,500 L.
Brand:KRAUSE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Shkalle Alumini me kombinim
CORDA 3X9
Me 3 hapje per cdo perdorim
Lartesia 6.2 m