Suport për blerje !
Ofertë!

432776 – Sharre me lama horizontale RS 11-28 / 1100 Watt, + 3 lama

Çmimi origjinal qe: 27,860 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-29%

432776 – Sharre me lama horizontale RS 11-28 / 1100 Watt, + 3 lama

432776 - Sharre me lama horizontale RS 11-28 / 1100 Watt, + 3 lama 27,860 L Çmimi origjinal qe: 27,860 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre me lama horizontale RS 11-28 / 1100 Watt, + 3 lama