Suport për blerje !
Ofertë!

SDC200 – Pompe Zhytese per ujra te paster SDC200 / 0.2 Kw 5 m 60 l/min

Çmimi origjinal qe: 14,160 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-30%

Pompe Zhytese per ujra te paster SDC200 / 0.2 Kw 5 m 60 l/min

SDC200 - Pompe Zhytese per ujra te paster SDC200 / 0.2 Kw 5 m 60 l/min 14,160 L Çmimi origjinal qe: 14,160 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese per ujra te paster SDC200 / 0.2 Kw 5 m 60 l/min

Pompa uji automatike zhytëse me dorë,

të afta për të kulluar ujin depërtues, bodrume ose rezervuarë,

ujë të pastër ose pak të ndotur dhe për ujitje të kopshtit.