Suport për blerje !
Ofertë!

SDC550G – Pompe Zhytese per ujra te paster SDC550G / 0.55 Kw 8 m 165 l/min

Çmimi origjinal qe: 15,880 L.Çmimi i tanishëm është: 12,500 L.

-21%

Pompa uji automatike zhytëse me dorë, të afta për të kulluar ujin depërtues,

bodrume ose rezervuarë, ujë të pastër ose pak të ndotur dhe për ujitje të kopshtit.

SDC550G - Pompe Zhytese per ujra te paster SDC550G / 0.55 Kw 8 m 165 l/min 15,880 L Çmimi origjinal qe: 15,880 L.12,500 LÇmimi i tanishëm është: 12,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompa kulluese zhytëse SDC-550-G

Pompa kulluese zhytëse SDC-550-G

Pompa uji automatike zhytëse me dorë, të afta për të kulluar ujin depërtues, bodrume ose rezervuarë, ujë të pastër ose pak të ndotur dhe për ujitje të kopshtit.

Të dhënat teknike

  • Kapaciteti:m3/h = 9,9 – l/m = 165
  • Koka totale: H(m) = 8
  • Fuqia: kW = 0,55
  • Tensioni: 230V-50Hz

Veçoritë

KUSHTET E FUNKSIONIMIT
– Temperatura e lëngut deri në 35°C
– Thellësia e zhytjes
– Madhësia e kokrrizave hyrëse Ø 5 mm
– Min. niveli i thithjes 15 mm

MOTORIKE
– Mbrojtës i integruar i motorit nga mbingarkesa
me rivendosje automatike
– Kondensator i përhershëm i ndarë
– Klasa e izolimit F
– Mbrojtja IP 68

MATERIALE
– Doreza: Moplen
– Trupi i pompës: Moplen
– Shtytës: Noryl
– Shtresë e motorit: çelik inox
– Bosht me rotor: Inox
– Grumbullim mekanik