Suport për blerje !
Ofertë!

SDX400 – Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX400/ 0.4 Kw 7 m 110 l/min

Çmimi origjinal qe: 17,430 L.Çmimi i tanishëm është: 14,900 L.

-15%

Pompa uji automatike të zhytura me dorë prej çeliku inoks. Të afta të kullojnë ujin e infiltruar, bodrumet ose rezervuarët, ujin e pastër ose pak të ndotur dhe për ujitje kopshtesh.

SDX400 - Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX400/ 0.4 Kw 7 m 110 l/min 17,430 L Çmimi origjinal qe: 17,430 L.14,900 LÇmimi i tanishëm është: 14,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompa kulluese zhytëse SDX 400

Pompa kulluese zhytëse SDX 400

Pompa uji automatike të zhytura me dorë prej çeliku inoks. Të afta të kullojnë ujin e infiltruar, bodrumet ose rezervuarët, ujin e pastër ose pak të ndotur dhe për ujitje kopshtesh.

Të dhënat teknike

  • Kapaciteti:m3/h = 7,2 – l/m = 120
  • Koka totale :H(m) = 6,5
  • Fuqia: kW = 0.4
  • Tensioni: 230V-50Hz

Veçoritë

KUSHTET E FUNKSIONIMIT
– Temperatura e lëngut deri në 35°C
– Thellësia e zhytjes
– Madhësia e kokrrës hyrëse Ø 4 mm
– Min. niveli i thithjes 20 mm

MOTORIKE
– Mbrojtës i integruar i motorit nga mbingarkesa
me rivendosje automatike
– Kondensator i përhershëm i ndarë
– Klasa e izolimit F
– Mbrojtja IP 68

MATERIALE
– Doreza: Moplen
– Trupi i pompës: çelik inox
– Shtytës: Noryl
– Shtresë e motorit: çelik inox
– Bosht me rotor: Inox
– Grumbullim mekanik