Suport për blerje !
Ofertë!

SDC300 – Pompe Zhytese per ujra te paster SDC300 / 0.3 Kw 7 m 100 l/min

Çmimi origjinal qe: 16,790 L.Çmimi i tanishëm është: 11,500 L.

-32%

Pompe Zhytese per ujra te paster SDC300 / 0.3 Kw 7 m 100 l/min

SDC300 - Pompe Zhytese per ujra te paster SDC300 / 0.3 Kw 7 m 100 l/min 16,790 L Çmimi origjinal qe: 16,790 L.11,500 LÇmimi i tanishëm është: 11,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese per ujra te paster SDC300 / 0.3 Kw 7 m 100 l/min