Suport për blerje !

GWP152 – Motopompe me benzine 1.5″, 2.5 HP, 167 l/min, 18 m

15,500 L

Motopompe me benzine 1.5″, 2.5 HP, 167 l/min, 18 m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GWP152 - Motopompe me benzine 1.5", 2.5 HP, 167 l/min, 18 m 15,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

GWP152

INGCO – 0