Suport për blerje !
Ofertë!

Motopompe me benzine 2-koheshe 41 CC, 1.25 kW, 1″, 30 m, 135 l/min

11,900 L

-20%

WP10G – Motopompe me benzine 2-koheshe 41 CC, 1.25 kW, 1″, 30 m, 135 l/min

Motopompe me benzine 2-koheshe 41 CC, 1.25 kW, 1", 30 m, 135 l/min 14,900 L 11,900 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motopompe me benzine 2-koheshe

41 CC,

1.25 kW,

1″,

30 m,

135 l/min