Suport për blerje !

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 730 Watt, 2.7 Jaul

17,900 L

Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 730 Watt, 2.7 Jaul

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Matrapik SDS-Plus me 3 funksione 730 Watt, 2.7 Jaul 17,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

DH24PH2-WSZ

HIKOKI – 0