Matrapik per thyerje me aks 30 mm 1340 W, 42 J

Matrapik per thyerje me aks 30 mm 1340 W, 42 J

99,000 L

Brand:HIKOKI

Matrapik per thyerje me aks 30 mm 1340 W, 42 J

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik per thyerje me aks 30 mm 1340 W, 42 J