Matrapik SDS-Max 1.500 W 13.4 J, 45 mm me motor pa karboncina
115,000 L Shtoje në shportë

Matrapik SDS-Max 1.500 W 13.4 J, 45 mm me motor pa karboncina

115,000 L

Marka:HIKOKI

Matrapik SDS-Max 1.500 W 13.4 J, 45 mm me motor pa karboncina

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max 1.500 W 13.4 J, 45 mm me motor pa karboncina