Suport për blerje !
Ofertë!

Matrapik SDS-Max me 2 bateri 36 V/4.0 Ah-8.0 Ah karikues i shpejte UC18YSL3

Çmimi origjinal qe: 151,800 L.Çmimi i tanishëm është: 115,000 L.

-24%

Matrapik SDS-Max me 2 bateri 36 V/4.0 Ah-8.0 Ah karikues i shpejte UC18YSL3

Matrapik SDS-Max me 2 bateri 36 V/4.0 Ah-8.0 Ah karikues i shpejte UC18YSL3 151,800 L Çmimi origjinal qe: 151,800 L.115,000 LÇmimi i tanishëm është: 115,000 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-Max me 2 bateri 36 V/4.0 Ah-8.0 Ah karikues i shpejte UC18YSL3