Suport për blerje !

FOS50 – Kompresor silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50

24,500 L

Kompresor silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
FOS50 - Kompresor silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50 24,500 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor silencioz pa vaj 50L/ 1HP/ 7Bar / 220V-50HZ-SGW750-50