Suport për blerje !

41.391.30 – Matrapik Hexagon per thyerje me aks 30 mm TE-DH 50 / 1700 W / 50 J

49,900 L

Matrapik Hexagon per thyerje me aks 30 mm TE-DH 50 / 1700 W / 50 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
41.391.30 - Matrapik Hexagon per thyerje me aks 30 mm TE-DH 50 / 1700 W / 50 J 49,900 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik Hexagon per thyerje me aks 30 mm TE-DH 50 / 1700 W / 50 J