Suport për blerje !

85124 – Mbulese univesale shiu 4 m x 5 m57 gsm

990 L

Mbulese univesale shiu 4 m x 5 m57 gsm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
85124 - Mbulese univesale shiu 4 m x 5 m57 gsm 990 L
Brand:VOREL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Mbulese univesale shiu 4 m x 5 m57 gsm