Suport për blerje !
Ofertë!

22.700.80 – Meter distance me lazer TC-LD 50 deri ne 50 m

Çmimi origjinal qe: 11,900 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-17%

Meter distance me lazer TC-LD 50 deri ne 50 m

22.700.80 - Meter distance me lazer TC-LD 50 deri ne 50 m 11,900 L Çmimi origjinal qe: 11,900 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Meter distance me lazer TC-LD 50 deri ne 50 m