Suport për blerje !
Ofertë!

9676777-01 – Pompe Lavazhi PW 350 / 2100 W, 150 bar, 420-520 L/H

Çmimi origjinal qe: 48,280 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-17%

Pompe Lavazhi PW 350 / 2100 W, 150 bar, 420-520 L/H

9676777-01 - Pompe Lavazhi PW 350 / 2100 W, 150 bar, 420-520 L/H 48,280 L Çmimi origjinal qe: 48,280 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Lavazhi PW 350 / 2100 W, 150 bar, 420-520 L/H