Suport për blerje !
Ofertë!

9706480-01 – Pompe Lavazhi PW 125 / 1500 W, 125 bar, 360-460 L/H

Çmimi origjinal qe: 23,650 L.Çmimi i tanishëm është: 21,500 L.

-9%

Pompe Lavazhi

PW 125

Fuqia :1500 W

Presioni: 125 bar

Prurjet : 360-460 L/H

9706480-01 - Pompe Lavazhi PW 125 / 1500 W, 125 bar, 360-460 L/H 23,650 L Çmimi origjinal qe: 23,650 L.21,500 LÇmimi i tanishëm është: 21,500 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

9706480-01 – Pompe Lavazhi PW 125 / 1500 W,

125 bar,

360-460 L/H

Pompa jonë më kompakte me presion të lartë, që ofron një performancë të lartë pastrimi për detyra të tilla si lavazhet , oborret dhe pajisjet e kopshtit. Dy funksione rrotulluese, për rregullimin e hundës dhe lidhjen e shpejtë, parandalojnë telashet. Magazinimi i aksesorëve në bord, mbështjellja e zorrës dhe ruajtja e kordonit të energjisë e bëjnë funksionimin efikas. Pompa metalike ofron një performancë të besueshme.