Suport për blerje !
Ofertë!

Lavazh MOD 5 TWINN me 2 koka sprucimi 2.7 Kw, 160 Bar, 850 Lt

Çmimi origjinal qe: 72,360 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-31%

Lavazh MOD 5 TWINN me 2 koka sprucimi 2.7 Kw, 160 Bar, 850 Lt

Lavazh MOD 5 TWINN me 2 koka sprucimi 2.7 Kw, 160 Bar, 850 Lt 72,360 L Çmimi origjinal qe: 72,360 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

14793

ANNOVI – 0