Suport për blerje !

18620-20 – Karrukull uji automatike 25 m RollUp L

29,900 L

Karrukull uji automatike 25 m RollUp L

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
18620-20 - Karrukull uji automatike 25 m RollUp L 29,900 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karrukull uji automatike 25 m RollUp L