Suport për blerje !

FET150 – Pompe Presioni 1.1 KW Watt, lartesia hedhjes 55m, prurja 80 Lt

19,900 L

Pompe Presioni 1.1 KW Watt, lartesia hedhjes 55m, prurja 80 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
FET150 - Pompe Presioni 1.1 KW Watt, lartesia hedhjes 55m, prurja 80 Lt 19,900 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Presioni 1.1 KW Watt, lartesia hedhjes 55m, prurja 80 Lt