Suport për blerje !

5910035 – Baladeze me 4 priza 35m 3×1.5mm kabull portokalli me mbrojtje termale IP20 pa kapak

4,900 L

Baladeze me 4 priza 35m 3×1.5mm kabull portokalli me mbrojtje termale IP20 pa kapak

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
5910035 - Baladeze me 4 priza 35m 3x1.5mm kabull portokalli me mbrojtje termale IP20 pa kapak 4,900 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze me 4 priza 35m 3×1.5mm kabull portokalli me mbrojtje termale IP20 pa kapak