Suport për blerje !

03.18 – Kreher Vjelje Ulliri I drejte me 9 dhembe dhe doreze druri 30cm 114

350 L

03.18 – Kreher Vjelje Ulliri I drejte me 9 dhembe dhe doreze druri 30cm 114

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
03.18 - Kreher Vjelje Ulliri I drejte me 9 dhembe dhe doreze druri 30cm 114 350 L
Brand:BANESA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

– Kreher Vjelje Ulliri I drejte

-Material : Plastik

-Nr i dhembeve : 9

-Doreze:  druri