Suport për blerje !
Ofertë!

5940141 – Baladeze metalike me 4 priza 40m x 3×2.5 me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44

Çmimi origjinal qe: 9,780 L.Çmimi i tanishëm është: 8,500 L.

-13%

5940141 – Baladeze metalike me 4 priza 40m x 3×2.5 me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44

5940141 - Baladeze metalike me 4 priza 40m x 3x2.5 me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44 9,780 L Çmimi origjinal qe: 9,780 L.8,500 LÇmimi i tanishëm është: 8,500 L.
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

5940141 – Baladeze metalike me 4 priza 40m x 3×2.5 me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44