Suport për blerje !

HGP-60 – Shtrydhese rrushi elektrike 550W/0.75 Hp, 280 Kg/Ore

12,900 L

FORCE – HGP-60 – Shtrydhese rrushi elektrike 550W

Fuqia :           0.75 Hp

Perpunimi : 280 Kg/Ore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HGP-60 - Shtrydhese rrushi elektrike 550W/0.75 Hp, 280 Kg/Ore 12,900 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

FORCE – HGP-60 – Shtrydhese rrushi elektrike 550W

Fuqia :           0.75 Hp

Perpunimi : 280 Kg/Ore