Suport për blerje !
Ofertë!

WX-SM5104B – Korrese bari me benzine me rrota aktive 4 HP, 51 cm

21,500 L

-22%

WX-SM5104B – Korrese bari me benzine me rrota aktive 4 HP, 51 cm

WX-SM5104B - Korrese bari me benzine me rrota aktive 4 HP, 51 cm 27,500 L 21,500 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese bari me benzine me rrota aktive 4 HP, 51 cm