Suport për blerje !

2L0431048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 43, 1.9 kW, Gjeresi prerje 43 cm /Koshi 60 lt

43,900 L

2L0431048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 43, 1.9 kW, Gjeresi prerje 43 cm /Koshi 60 lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
2L0431048/ST1 - Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 43, 1.9 kW, Gjeresi prerje 43 cm /Koshi 60 lt 43,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

2L0431048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 43, 1.9 kW, Gjeresi prerje 43 cm /Koshi 60 lt