Suport për blerje !
Ofertë!

TSN300/S – Pompe Zhytese per ujra te paster TSN300 /S – 0.3 Kw 6.5 m 90 l/min

Çmimi origjinal qe: 15,810 L.Çmimi i tanishëm është: 14,500 L.

-8%

Pompe Zhytese per ujra te paster TSN300 /S – 0.3 Kw 6.5 m 90 l/min

TSN300/S - Pompe Zhytese per ujra te paster TSN300 /S - 0.3 Kw 6.5 m 90 l/min 15,810 L Çmimi origjinal qe: 15,810 L.14,500 LÇmimi i tanishëm është: 14,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese per ujra te paster TSN300 /S – 0.3 Kw 6.5 m 90 l/min