Suport për blerje !
Ofertë!

SVC900 – Pompe Zhytese per ujra te ndotur SVC900 / 0.9 Kw 9 m 230 l/min

Çmimi origjinal qe: 19,720 L.Çmimi i tanishëm është: 14,500 L.

-26%

Pompe Zhytese per ujra te ndotur SVC900 / 0.9 Kw 9 m 230 l/min

SVC900 - Pompe Zhytese per ujra te ndotur SVC900 / 0.9 Kw 9 m 230 l/min 19,720 L Çmimi origjinal qe: 19,720 L.14,500 LÇmimi i tanishëm është: 14,500 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese per ujra te ndotur SVC900 / 0.9 Kw 9 m 230 l/min