Suport për blerje !
Ofertë!

SDX1100 – Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX1100/ 1.0 Kw 9 m 280 l/min

Çmimi origjinal qe: 26,060 L.Çmimi i tanishëm është: 21,900 L.

-16%

Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX1100/ 1.0 Kw 9 m 280 l/min

SDX1100 - Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX1100/ 1.0 Kw 9 m 280 l/min 26,060 L Çmimi origjinal qe: 26,060 L.21,900 LÇmimi i tanishëm është: 21,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pasterta SDX1100/ 1.0 Kw 9 m 280 l/min