Suport për blerje !

Punto Freze 30 x 30 mm per trapan magnetik

6,500 L

Punto Freze 30 x 30 mm per trapan magnetik

Punto Freze 30 x 30 mm per trapan magnetik 6,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Freze 30 x 30 mm per trapan magnetik