Suport për blerje !

Punto Freze 19 x 30 mm per trapan magnetik

3,990 L

Punto Freze 19 x 30 mm per trapan magnetik

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Punto Freze 19 x 30 mm per trapan magnetik 3,990 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Freze 19 x 30 mm per trapan magnetik