Suport për blerje !

Punto Betoni pa shlica 8 x 400 mm

1,190 L

Punto Betoni pa shlica 8 x 400 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Punto Betoni pa shlica 8 x 400 mm 1,190 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni pa shlica 8 x 400 mm