Suport për blerje !
Ofertë!

Punto Betoni pa shlica 14 x 150 mm

Çmimi origjinal qe: 1,090 L.Çmimi i tanishëm është: 890 L.

-18%

Punto Betoni pa shlica 14 x 150 mm

Punto Betoni pa shlica 14 x 150 mm 1,090 L Çmimi origjinal qe: 1,090 L.890 LÇmimi i tanishëm është: 890 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni pa shlica 14 x 150 mm