Suport për blerje !
Ofertë!

Punto Betoni pa shlica 16 x 400 mm

Çmimi origjinal qe: 2,060 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.

-13%

Punto Betoni pa shlica 16 x 400 mm

Punto Betoni pa shlica 16 x 400 mm 2,060 L Çmimi origjinal qe: 2,060 L.1,790 LÇmimi i tanishëm është: 1,790 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni pa shlica 16 x 400 mm