Punto Betoni pa shlica 14 x 400 mm

Punto Betoni pa shlica 14 x 400 mm

1,350 L

Brand:HIKOKI

Punto Betoni pa shlica 14 x 400 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni pa shlica 14 x 400 mm